NKK-møte 27.mars 2012

NKK regionen Hedemark og Oppland sitt medlemsmøte på Veldrom
forsamlingslokale den 27.mars 2012

Møtet startet med informasjon om et hundesenter som er under bygging i
Veldre, Brumunddal, Ringsaker Komune.
Bokrudstad Hundesenter
Eier: Odd Myhre
http://www.hundesenteret.com (hjemmesiden er også under oppbygging)
Her vil det bli inngjerdet tre områder:
– to fri områder og et stort område.
Det store området skal det drives organisert hundetrening som lydighet, agility etc. I tillegg har de også en aktivitetshall. Den er på hele 280 m2. Den er vinterisolert og skal ha kunstgressdekke. De skal også bygge om «stallen» til møte/oppholdsrom med toalet, lagerplass og butikk/kiosk. Denne delen er på 160 m2. Rundt på området blir det også gapahuk, 2 grillsteder og sitteplasser. Her skal det sosiale telle like mye som selve treningen av hundene. Det blir tilrettelagt for funksjonshemmede på lik linje som for oss andre. Ingen skal stå utenfor dette tilbudet. Det vil bli mulighet for å trene lydighet, agility og andre typer hundeaktiviteter. Men dette er det hundefolket selv som skal få være med å bestemme og legge litt til rette for. Men områdene rundt byr på sportrening av forskjellige typer og rundering osv.
Fremtidsplanen for hundesenteret:
-oppsett av gjerde (viltgjerde) primo mai 2012
-tilrettelegging av stier i området primo mai 2012
-Hallen skal ferdigstilles primo sommeren 2012
På hjemmesiden vil man finne:
-aktivitetsplaner for hvert område og hallen
-Mulighet for å booke tid/plass
-Blogg som viser bilder o.l fra det som skjer på hundesenteret
Hver klubb innen for NKK regionen får egen plass for å presentere klubben sin, og klubbens aktiviteter.
Med et slikt hundesenter i Mjøsområdet får vi en fast base for konkurranser og stevner året rundt. Om det er lydighet, spor, agility eller bruks, så får vi samlet oss til et stort og tilrettelagt område for dette!

Neste halvdel av medlemsmøtet fikk vi bli bedre kjent med NKK regionen vår. Alle styremedlemmene var på plass unntatt to, og nå fikk navnene et ansikt.
Styret i NKK region HedOpp består av:
Leder: Bente Karlsen tlf. 48194892/61162073
Nestleder: Aud I Beritsveen tlf. 41371798
Sekretær Nina Nikolaisen tlf. 99630459/62345400
Kasserer: Wenche Martinsen tlf 4580858
Styremedlem: Tom Ø Martinsen tlf 91665840
Styremedlem: Roger M Åsheim tlf 97618935
Styremedlem: Birgit O Husom tlf 47237527
Varamedlem: Trine Krøtøy Sand telf. 48188489
Varamedlem: Christian Vole tlf. 90102108

Vi fikk vite hvordan NKK regionen fungerer og hvilke støttemidler de får hvert år. NKK regionen skal fungere som Bryns kontoret forlengede
hånd ut til sine lokale hunde- og raseklubber. Nkk regionen vår er landet største region med 7000 medlemmer, men NKK regionen får ikke medlemskontigneten vi innbetaler hvert år. De får heller ikke medlemslister, kun liste på klubbene i regionen. NKK regionen vår jobber veldig for at vi skal ha gode kursmuligheter, og dette er noe de jobber hardt for. I år er det planlagt nytt organisasjonskurs, ringsekretærkurs, skriverkurs, figurant- og testleder kurs. Figurant- og testleder kurset er fullbooket. NKK regionen sine kurs går ikke i pluss, men de er opptatt av at alle skal ha et kurstilbud i sin egen region. NKK regionen holder også utstillinger, og dette er mer basert på dugnadsånd for at disse også skal gå mest mulig i null. NKK regionen påpekte viktigheten av at klubbene i regionen selv må stå for å videre formidle infoen fra NKK regionen ut til sine medlemmer. Her var det kun to hundeklubber i regionen som gjorde en god jobb. Og det var Land hundeklubb og Gjøvik Hundeklubb. Så vi Land Hundeklubb sender stor takk til Bente Hagelund for jobben hun gjør som webansvarlig.

Vi i klubbene ble også oppfordret til å bruke NKK regionen mer. De kan så langt som råd er bistå oss mye i vårt arbeid.
Klubbene i regionen kan også sende inn mail til NKK regionen om forskjellige arrangementer vi skal ha, så blir dte lagt ut på hjemmesiden
til NKK regionen Hedemark/Oppland

En kjempe fin kveld, med enda mere informasjon med seg hjem til klubben og våre medlemmer!

Mvh
Trine T. Didriksen
Sekretær
Lydighet- og miljøansvarlig
Bruksansvarlig
Klubbens representant på NKK møter

Reklamer
%d bloggere like this: