Publisert av: landhundeklubb | februar 25, 2013

Årsmøte 2013

Torsdag 21. februar arrangerte Land Hundeklubb sitt årsmøte. Oppmøtet var heller ikke i år det helt store, men 15 av klubbens 114 medlemmer hadde tatt turen denne kvelden.

Stemningen blant de oppmøtte var høy og smilet satt som vanlig løst hos forsamlingen da leder May Lisbeth Øversveen tok kontrollen og ønsket velkommen. De oppsatte punktene ble likevel gjennomgått med nødvendig seriøsitet.

Referat ligger HER.

Det nye styret: fv nestleder Kristin Loe, leder May Lisbeth Øversveen, sekretær Susanne Kristiansen, styremedlem Tage Moe, vararepresentant Lars Bjerke. Kasserer Marie Therese Sundvold og vararepresentant Hilde Bergei var ikke tilstede.

Etter at de formelle punktene var gjennomgått ble det først delt ut blomster til de to som gikk ut av styret, tidligere vararepresentant Sølvi H. Gulbrandsen og tidligere nestleder Bente Hagelund.

Og så var det tid for kaffe/brus og kake! May Lisbeth, Susanne og Sølvi var kveldens mesterbakere og deres godsaker falt i smak hos alle.

Sondre gleder seg til sjokoladekake.

May Lisbeth passer på at Lars ikke er for grådig.

Takk til alle som tok turen og som bidro på årsmøtet, spesielt takk til bakere, kaffekokere, ryddere og andre som hjalp til på forskjellig vis. Håper enda flere tar turen neste år, det er viktig at klubbens medlemmer viser interesse og kommer med forslag så klubben kan fortsette å vokse og være til beste for alle.

.

Hilsen webmaster Bente.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: