Publisert av: landhundeklubb | mai 1, 2010

Agilitystevne i Moss

Lørdag var det agilitystevne i Moss, og det var tre deltagere fra Land Hundeklubb med. Hallvard og Sanny, og Tommy med både Bridie og Sheriff. I tilegg deltok for første gang Land Hundeklubb med eget lag,- Land Ekspressen!

Tommy og Bridie var først ute. Og tiltross for at Bridie har slitt lenge med å få Tommy til å høre på seg i agilityringen *ler* så gikk det imponerende bra i grunn. Bridie tok seg bare en kort tur ut av ringen for å si hei til noen i det teltet som stod nærmest, før hun fortsatte inne på banen. Det endte med en 8.plass og 5 feilpoeng! Og både premie og sølvmerke!!!!

Snuble litt i nummerskiltet

På vei over bommen

Neste hund ut var Sheriff. De gikk en kanonløp med kun EN hinderfeil, og havnet på 4.plass. (med 5 feilpoeng)

Etter baneombygging var det klart for Sanny og Hallvard i agility, klasse 2 stor. Sanny skjøt fart som hun pleier, og husker jeg ikke helt feil så endte hun opp med å sette snuta inn i feil inngang på tunnellen, og dermed ble det disk…

Så var det tid for lagkonkurranse. Sheriff og Tommy først, men her endte det i disk. Det samme med Sanny og Hallvard. Pga dette valgte vi å la Bridie få spare seg til det kommende hopp løpet. MEN, Land Ekspressen gir seg ikke med dette! De kommer sterkere tilbake siden 😉

Hopp klasse 1 stor. Bridie og Tommy. Det gikk strålende helt til de kom til et hopphinder som sluttet «ut i intet», – eller rettere sagt, rett ut mot teltene våre… Bridie tok seg derfor en tur innom intet mindre enn TRE telt før hun fant rett og kunne fortsette tilbake på banen. Dette kostet henne MYE tid, og de fikk 10,61 i tidsfeil, samt 5 poeng i en vegring da Bridie ikke fikk Tommy til å høre på seg. En 22. plass.

Ca 15 minutter senere stod Tommy og Sheriff klare. Været kunne nå kun kalles «skikkelig drittvær» og banen begynte å bli temmelig sleip. De gikk et kanonløp helt til Tommy innså at «piggsko» kanskje er tingen på sånn underlag… Tre hinder før mål seiler han langflat i gresset og bruker noen sekunder på å komme seg på beina igjen. Sheriff derimot venter pent på far og fullfører perfekt 😉 0 feil, en 6. plass og de fikk dermed siste napp og har opprykk til klasse 2!

Siste løpet før vi pakket sammen var det Sanny og Hallvard som stod for. Her også var nok Sanny for kjapp, og det endte i enda en disk. Men bra løp allikevel.

Alt i alt en godt gjennomført dag tiltross for dårlig vær. 🙂

Mvh

webmaster Marit

Reklamer

Responses

  1. Flotte resultater og flinke folk! 😀
    Synes Bridie hadde en kjempe»debut», jeg! 🙂 Bare Tommy kunne lære seg å høre på henne nå så! *flire*
    Men for et vær da! 😮

    -Bente


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: