Publisert av: landhundeklubb | april 15, 2010

Inspirasjonskveld

En forsamling på 9 hadde funnet veien til Nordli forsamlingshus på torsdag. Vi var ikke mange, men de som var tilstede var fulle av engasjement og artige historier og kommentarer.

Tilstede var lydighetesansvarlig Rita, varaansvarlige Mari og Marie, bruksansvarlig Unni, Trine med de 4 gale, Elin med sin golden setterwannabe, Rune som egentlig ikke skulle vært der, men som kjørte seg bort da han skulle vise vei, Marit som samler mot til å delta i ny LP og Bente som egentlig burde vært hjemme i senga si.

Rita åpnet med å ønske oss velkommen og etter en presentasjonsrunde av de som var tilstede overlot hun ordet til Mari som gikk gjennom litt generelle regler for LP. Etterpå ble øvelsene i bronsjemerket og klasse 1 gått gjennom og vist på film.

En engasjert Mari fortalte og svarte på spørsål.

Alle øvelsene ble vist på film, her venter Era på tannvisning.

Det vil bli mulighet for å ta bronsemerket under vårens uoffisielle lydighetsprøve i forbindelse med valpeshowet. Forskjellene på brosemerket og klasse 1 er ikke stor. Mer informasjon om de forskjellige klassene og øvelsene ligger HER.

Etter ei pause med kaffe/brus og kake så gikk fokusen over på treningskveldene på torsdager. Framover kommer det til å være en instruktør til stede hver torsdag sånn at alle kan få hjelp til det man ønsker. For at alle skal få mest mulig utbytte av disse kveldene er det viktig med et skille mellom miljøtrening og lydighetstrening. Håpet er at de som trener sammen på torsdager har et felles mål om å lære seg lydighetsøvelsene og kanskje til og med delta på en konkurranse «en eller annen gang».

Det er en fordel at man bestemmer seg på forhånd for hva man skal trene på hver gang. Det er ofte artigst å vise fram det man kan best, men det er gjerne det man kan dårligst man trenger å trene på…. 😉 For at man skal få framgang må man nok også trene litt hjemme, men det viktigste er uansett at hund og eier har det gøy sammen og at man sammen får en følelse av mestring når man får til nye ting.

Vi håper på stort oppmøte av engasjerte hundeeiere på torsdagene framover. Det spiller ingen rolle hvilket nivå man er på, så lenge man har lyst til å lære mer!

Marie, Unni, Trine og Elin suger til seg informasjon – og forfriskninger! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: